Oreo Yochiver
Oreo Yochiver
By: Labradors Yochiver, Categories: foto,Nieuw gezin,Puppies, Reacties uitgeschakeld voor Oreo Yochiver

Het zwarte reutje, zonder bandje: Oreo Yochiver.

 

En zo zijn we dan bij de laatste vertrekker van dit labradornestje aanbeland: Oreo mocht mee met Helga en Luca! Ze hadden een klein presentje bij: een geboortekaartje in de vorm van een pepermolen, want ze zullen hun pup Pepper noemen.

 

Zwart labradorreutje pup

Luca, Pepper en Helga

 

En da’s wel een heel erg goede naam want Pepper was een gepeperd pupje vol vuur. We zijn er zeker van dat hij het leven van zijn nieuwe familie stevig zal bijkruiden!

 

We wensen jullie al het beste met tonnen plezier!

 

Dit was het laatste pupje dat het nestje verliet. Oninja – roepnaam Ninja – zal bij ons blijven 🙂 ! Wij waren alvast in de wolken met dit nestje en we zijn ervan overtuigd dat ook de baasjes dat zijn van hun labradorpup.

 
De fotopagina van dit nestje is geüpdatet met alle foto’s van de vertrekkers. De pupjes en hun familie komen binnenkort nog eens langs voor een lesmoment en minireünie. Natuurlijk houden we jullie daar ook van op de hoogte.

 

Nog een kleine herinnering: op 3 mei is het de jaarlijkse Clubshow van de Belgische Retrieverclub. Er zullen waarschijnlijk hondjes van Yochiver deelnemen. Meer info vind je hier. Een verslag van vorig jaar kan je hier lezen.

 

Wil je makkelijk op de hoogte blijven? Dan nodigen we je uit om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.