Foto’s en auteursrechten

We hebben gemerkt dat er mensen zijn die sommige van onze foto’s leuk vinden. Zo leuk, dat men ze gebruikt als cover- of profielfoto op Facebook, of heruploadt naar Instagram. Natuurlijk vinden we dat op zich fijn: da’s een pluim voor onze fotograaf รฉn een teken dat we echt wel mooie honden hebben!


Wat wij NOG leuker zouden vinden is het volgende: als je een foto van ons gebruikt, wil je Labradors Yochiver dan taggen? Dit kan op Facebook door te klikken op de “Tag Foto” knop als je op de foto hebt geklikt. Dan moet je enkel nog ergens op de foto klikken en “Labradors Yochiver” typen. Op deze Facebookhelppagina kan je wat meer erover lezen.


Een foto heruploaden op Instagram kan ook, zolang je ook hier niet vergeet ons te taggen in de foto. Je kan ons hiervoor eerst volgen op Instagram (www.instagram.com/yochiver). Bij de foto klik je dan op de drie puntjes en kies je voor “Personen Taggen” Hier geef je dan “yochiver” in. Instagram doet de rest ๐Ÿ˜‰ Op deze Instagramhelppagina kan je meer info vinden.


Om misverstanden te vermijden bij je eigen vrienden, fans of volgers, maakt het alles wat makkelijker als je meteen laat weten dat de foto genomen werd door Labradors Yochiver en niet door jezelf, een eenvoudige ‘-“Foto door Labradors Yochiver” is meer dan voldoende! Wij steken erg veel tijd en moeite in het maken van mooie foto’s en we doen niks liever dan deze delen met de wereld, en dat mag iedereen die deze foto’s ziet dan ook best weten.

We hebben nu maar twee voorbeelden van sociale media aangehaald, maar dit geldt natuurlijk ook voor Twitter en andere sociale media!


Als je een foto van ons wil gebruiken voor je eigen site, een folder, een commercieel doeleind of nog wat anders dan we al opgesomd hebben, geef dan even een seintje opย info@yochiver.be. Dan bekijken we wat er mogelijk is.


We vermelden er voor de volledigheid even bij dat alle foto’s op FB en Instagram lageresolutiefoto’s zijn. Deze op de website zijn dat ook, om de site zo snel mogelijk te laten laden (niemand houdt van wachten ;)). Als je een hogeresolutiefoto wil omdat je een afdruk wil maken, dan kan dat ook besproken worden natuurlijk viaย info@yochiver.be


Zo, dat wilden we even melden! Als je vragen of opmerkingen hebt, dan is het adres ondertussen al wel bekend, denken we ย ๐Ÿ˜‰