De pupjes kwamen nog eens op bezoek
De pupjes kwamen nog eens op bezoek
By: admin, Categories: foto,Nieuw gezin,Puppies, Reacties uitgeschakeld voor De pupjes kwamen nog eens op bezoek

Joepie!

Terugkomdag! Dat betekent: pupjes aaien, verhalen horen over hondjes die knorren onder een sofa, er in slagen te gaan lopen met de pantoffel van kind A en de broek van kind B zien als een rode lap.

Maar het is ook: heel erg veel mensen zien die eerst een beetje onwennig zich aan elkaar voorstellen, elkaars verhalen horen en na een tijdje vrolijk ervaringen uitwisselen.

Na een kort onderzoekje door de dierenarts van elk pupje stond Inge van Hondencentrum Intouch klaar om de puppies van Noxa en Scoter doorheen een korte sessie te leiden. Er was tijd om wat te volgen aan de lijn, te oefenen met de ‘Kom hier’ en om het helemaal leuk te maken waren er wat toestellen waar de hondjes (en sommige baasjes) door mochten kruipen.

Natuurlijk kon een kleine fotosessie niet ontbreken. Het zal iedereen vast opvallen hoe veel al onze kleine puppagadders gegroeid zijn in de laatste weken!

Wij vonden het alvast héél erg leuk om al onze pupjes (behalve eentje – veel sterkte met dat griepje, baasjes!) al eens terug te zien! We blijven uitkijken naar jullie verhalen, updates, foto’s en filmpjes!

 

Tot snel!