Droevig nieuws
Droevig nieuws
By: Labradors Yochiver, Categories: Uncategorized, Reacties uitgeschakeld voor Droevig nieuws

Tijd voor een update.

Helaas hebben we wat slecht nieuws te melden: we hebben jammer genoeg afscheid moeten nemen van twee pupjes. Een nestje is nooit zonder risico, en we mogen ons gelukkig prijzen dat we bij Yochiver bijna nooit pupjes hebben moeten laten gaan na de geboorte, maar dit keer is het helaas wel het geval.

We zijn zelf aangeslagen door dit droeve nieuws en hopen dat we dit niet meer moeten meemaken. Het bewijst dat we als fokker niet altijd alles in handen hebben, in weerwil tot wat de mens soms graag denkt.

We hebben natuurlijk eerst de beide gezinnen die aanspraak maakten op pupje 7 en 8, op de hoogte gebracht van het droeve nieuws. We hopen dat we hen bij een volgend nestje beter nieuws kunnen brengen.
In de loop van de volgende dagen zullen we foto’s van de puppies en Noxa op de site plaatsen. We hopen dat jullie begrip kunnen opbrengen voor het feit dat het hier wat stiller dan normaal was de afgelopen dagen: onze eerste bekommernis was het welzijn van Noxa en de 6 overblijvende puppies. Deze puppies doen het goed, met een stijgend gewicht en flink veel slaap- en eetmomenten. Noxa heeft zich, alhoewel wat verweesd, met de steun van iedereen hier, ook herpakt en verzorgt de pupjes met erg veel liefde.

Vriendelijke groeten,
Rita, Etienne